Alt om den første elektriske motorcykel fra Harley Davidson

Har du hørt om den elektriske motorcykel fra Harley Davidson? Den første elektriske motorcykel fra Harley Davidson hedder LireWire, og den kan du læse om nedenfor.

Hvorfor vælge en LireWire?

Du kan være mere bæredygtig, når du kører på en el-motorcykel. Ikke nok med at det er en ny, spændende og innovativ køreoplevelse, så kan du blandt andet også opleve omgående acceleration i en kombination med sofistikeret teknologi.

Få hjælp til at købe din LireWire med et lån

Prisen for en LireWire af Harley Davidson starter ved omkring 290.000 DKK. Derudover kan du vælge motorcyklen i forskellige farver, og det koster yderligere 2000 DKK.

Hvis du vil bruge motorcyklen som transport til arbejdet, kan du måske søge et lån hos https://qred.com/dk/ til at dække en del af udgifterne.

Du kan køre grønnere på din LireWire, og det er også billigere at køre på el, når man sammenligner med benzin og diesel. Derfor kan det være en god investering at søge om et lån til at kunne købe en LireWire hos en Harley Davidson forhandler i Danmark.

Hvor langt kan den køre?

Når du lader din elektriske Harley Davidson op kan du forvente at du kan køre omkring 158 km på højspændingsbatteriet i bykørsel.

Den lades hurtigt op

158 kilometer er en fin distance, hvis du fx bruger din elektriske Harley Davidson til at køre til arbejdet. Derudover kan det også pointeres at du kan oplade LireWire på to måder.

Du kan bruge den indbygge niveau 1-oplader, og den dertil hørende strømledning, og sætte den i en strømforsyning. Her kan du forvente en komplet opladning i løbet af natten.

Hvis du ønsker at lade LireWire hurtigere op, kan du køre forbi en Level 3 DC Fast Charge opladerstation, og her kan du lade motorcyklen helt op i løbet af en times tid.