Beskyt din smartphone på sommerens mc-ture

Det er noget af det bedste: At tage sit motorcykeldress på, hjelmen på og handskerne på, og så starte motorcyklen til en tur ud i sommerlandet. Os, der mest bruger motorcyklen til fornøjelse, tager for alvor hul på sommerturene efter marts måned, og nu brænder solen fra en høj himmel – så er det allerlækrest at tage på tur med motorcyklen.

Du har med sikkerhed din smartphone på dig, når du tager afsted på motorcyklen. Og det er vigtigt at beskytte den så godt, som du kan, så den kan holde til turen, der måske udsætter den for lidt mere barsk behandling, endnu den plejer at få. For at give den en god beskyttelse vil vi foreslå at du anskaffer et mobilcover, som kan sikre telefonen mod slag og stød. Du kan jo være uheldig at tabe den. Samtidig er et mobilcover flot og kan fås i mange forskellige materialer, farver og designs, så du også kan bruge dit mobilcover til at sende et signal om, hvem du er som person og type. Du kan finde dit mobilcover på webshoppen holdit.com, hvor udvalget er stort og priserne i det konkurrencedygtige leje.

Hvor skal turen gå hen?

Vi har alle begrænset tid til rådighed, så ofte skal der prioriteres, når vi skal finde ud af, hvor vores motorcykelture ud i sommerlandet skal gå til. Men husk, at der er masser af muligheder, og det behøver ikke altid være ‘the grand tour’, når man tager afsted. En weekenddag kan det være fantastisk at tage til stranden, og de fleste bor i dag inden for rækkevide af et af de mange nyrenoverede og meget populære badehoteller, så hvad med at lade turen gå dertil? Afhængig af din tid og pengepung kan du drikke kaffe på terrassen eller indtage den store menu om aftenen – hvis der er altså er plads.

Måske skal du til udlandet?

Der er imidlertid også mange muligheder, hvis du vælgerat tage til udlandet. Hvad med en flot tur fra landegrænsen til Lübeck, som er en af smuk, gammel by med danske rødder? Tyskland er i det hele taget er flot og varieret rejseland, som fortjener mere opmærksomhed, og med sin beliggenhed nærmest Danmark er det ideelt for ture på motorcykel. Og i forhold til biler er det forholdsvis nemt at komme frem på motorcykel, hvilket kan være en fordel især i sommertiden, hvor det tyske trafiknet kan være meget belastet.

Uanset, hvor turen går hen, skal du huske din mobil, og igen vil vi så blot pege på, at det er vigtigt at beskytte den godt med et flot og smart mobilcover, som også kan vise, hvor trendy du er.

Vi ønsker dig mange gode og udbytterige ture på din motorcykel her i sommer!