Den rigtige MC-påklædning

Vil du gerne tage et motorcykelkørekort, så er det bare om at komme i gang. Har du allerede taget motorcykelkørekort og skal du ud på din første længere tur, så er det vigtigt med den helt rigtige påklædning. Motorcykelhjelmen er selvfølgelig et must, for den skal beskytte dit hoved i tilfælde af styrt, hvilket du forhåbentlig aldrig kommer ud for, men under alle omstændigheder skal du bære hjem.

[IMAGE=doKVDdc6Ar2U.jpg]

Skal du ud og køre ræs på landevejen eller konkurrere i motorcykelræs på baner, så er det også vigtigt, at du har tøj på, som beskytter din krop. Det rette motorcykeltøj i f.eks. læder kan beskytte din krop, albuer og knæ i tilfælde af, at du styrter eller kolliderer med andre.

[IMAGE=eSyRvBdNMq6Q.jpg]

Skal du f.eks. ud og køre på landevejen, så kan du med fordel have en motorcykeldragt på under kørslen. Men når du gør stop og skal spise eller sove, så er det jo rart at have noget skiftetøj med. Hvis du gerne vil se smart ud – også når du er stået af motorcyklen – så kan du f.eks. købe moderigtigt og lækkert tøj hos Lyle and Scott, som du helt sikkert også vil føle dig komfortabel i. I dag er det ikke kun mænd, som kører motorcykel. Et stigende antal kvinder tager også motorcykelkørekort for at komme til at mærke vinden i håret.

[IMAGE=b7RBnVfgVqkt.jpg]

Optimal beskyttelse

Det gælder i det hele taget om at være rigtig klædt på til lejligheden. Tøj til din motorcykelkørsel kan du finde i forskellige butikker online, og her er ofte gode tilbud. Du kan få heldragter, bukser, jakker, handsker og selvfølgelig hjelme. Det er smart og moderigtigt udstyr, så du ser sej ud, når du er ude at køre, og samtidig beskytter beklædningen dig optimalt i alt slags vejr, og uanset hvilket underlag du kører på. Som motorcyklist vil du sikkert gerne ud og mærke vinden og følelsen af frihed på landevejene, og det er der heldigvis rig mulighed for det meste af året – både i Danmark og i udlandet. Du kan f.eks. tage på ferie på din motorcykel og tilbagelægge store afstande på kort tid, samtidig med at du oplever landskabet, som man slet ikke ser det, hvis man sidder i en flyvemaskine.

Vil du gerne deltage i konkurrencer og køre om kap på din motorcykel, så er det også en mulighed. Du kan også melde dig ind i en motorcykelklub, så du får det sociale fællesskab med andre, hvilket også er vigtigt for de fleste mennesker. Med den rigtige MC-påklædning kan du begå dig overalt, både på landevejene, til konkurrencer, i MC-klubben, og med moderigtigt tøj under MC-tøjet vil du også sende nogle signaler om, at du går op i dit tøj og sætter pris på kvalitet. Ligesom det er vigtigt at købe en motorcykel af god kvalitet, er det også vigtigt at købe tøj i god kvalitet, først og fremmest MC-tøj der beskytter dig. Men det er også fedt at have noget smart tøj på, når der skal slappes af og hygges med MC-vennerne.