Indret motorcykelklubbens lokaler med et flot fototapet

Når du holder af at køre på motorcykel, så er du sikkert også medlem af en klub for motorcykelkørere. Der er nemlig ikke noget bedre end at have et forum, hvor man kan snakke om sine oplevelser på motorcyklen, udveksle erfaringer og blive klogere på cyklens vedligehold, nye modeller og meget andet.

Et flot klubrum øger oplevelsen

Det er vigtigt at have nogle flotte og hyggelige lokaler, når I skal mødes i klubben. Hvad med at bruge et par weekender på at få shinet lokalerne op, så de bliver ekstra indbydende? I kan bl.a. finde et flot og dekorativt fototapet, som kan danne en spændende bagvæg for jeres klub-bar, sofahjørne eller hvad I nu har indrettet jer med. Hvis i vil bringe indretningen et skridt videre, kan I også bruge tæpper og andre elementer i indretningen.

Sommertid er køretid

Selvfølgelig skal I ikke bruge hele sommeren på at sætte klublokalerne i stand. Husk at sommertid er køretid, når man holder af at køre på motorcykel, så det er vigtigt, at I også får tid til at nyde masser af ture ud i det blå. Men med et fototapet og andre indretningselementer kan I hurtigt blive klar og få givet jeres lokaler den overhaling, der gør dem helt perfekte.

Når I kommer uden for sommersæsonen, vil I blive ekstra glade for de nyindrettede lokaler. Hvis I vælger et fototapet med sommermotiv, kan I tænke tilbage på de glade timer på landevejene i sommerens løb, og få masser af inspirationen til gode og hyggelige klubmøder.