Motorcykellivet er også for kvinder

Mange forbinder det at køre på motorcykel for en hobby for drengerøve, men det er ikke sandt. Det er i hvert fald ikke hele sandheden! Masser af kvinder har stor fornøjelse af at køre på motorcykel, og der er stor interesse for det. Det er således en klar trend, at flere kvinder end tidligere tager kørekort til motorcykel, så de også kan sætte sig på sadlen og drøne derudaf. Og de nøjes ikke med at tage kørekortet – de køber rent faktisk også en motorcykel, når kortet er erhvervet.

Er du selv blandt dem, kan du gøre livet med en motorcykel til en livsstil. Nyd friheden på den potente cykel og slap af derhjemme bagefter med et lækkert bad, så du kan få løst musklerne op. Det kan nemlig godt kræve kræfter at holde de mange hestekræfter i ave, så der kan være brug for personlig forkælelse bagefter.

Til et skønt bad hører forskelligt tilbehør, blandt andet et stort, lækkert og blødt badelagen, som du kan svøbe kroppen i efter det varme bad. Et badelagen er en særlig fornøjelse, fordi det er stort og kan give dig den rette behagelig følelse, når du tørrer dig i det. Et for lille badelagen er træls at tørre sig i og bliver for vådt og kedeligt, inden du er færdig. Det er mange muligheder for at finde et stor og lækkert badelagen på nettet, ikke mindst på den omfattende webshop BGA.dk, som har et stort udvalg.

25 % flere kvindelige kursister

Landets køreskoler melder om et stigende antal kvinder, der gerne vi have kort til motorcykel. Der var i coronaåret 2020 således en fjerdedel flere kvindelige motorcykelelever på landets køreskoler i dette år end tidligere.

Den stigende interesse for at køre på motorcykel blandt kvinder er både et udtryk for, at også på dette felt vinder kvinder frem, og på, at der i de senere år har været fokus på at realisere vores individuelle drømme. Der er en nimbus af stor personlig frihed ved at køre på motorcykel. Dertil kommer, at motorcyklen også er et fantastisk praktisk køretøj ikke mindst i byerne, hvor parkeringsproblemer og trængsel er nemmere at overkomme med en motorcykel end med en bil.